Skip to main content

Unilever Young Entrepreneurs Awards (Funded Travel to London and €50,000  Cash Award)

 Location: Cambridge, London, UK
Deadline: June 30, 2017 (23:59 BST)

​Fully funded to London and  €50,000  cash award  !!
Overview:

​​We are living in a world where temperatures are rising, water shortages are more frequent, food supplies are increasingly scarce and the gap between rich and poor is increasing. Populations are growing fast, making basic hygiene and sanitation even more of a challenge.

We can overcome these challenges and build a bright future for everyone, if we work together. But to do this, the world needs a plan. These Awards recognize 18 to 35 year olds who are putting ideas into action.

Why Unilever doing all this? Unilever  see a big opportunity: to support, inspire, reward and collaborate with a new generation of the world’s most brilliant young change makers; innovators who are the future of sustainability. Imagine what we can achieve together.

Unilever  is looking for innovative and scalable technologies or initiatives that are contributing to one or more of these four categories:

1. Farm to Table
2. Opportunities for Women
3. Waste
4. Water


Who can enter?

​Anyone from around the world, aged between 18 and 35 (as of 30 June 2017), who is working on an initiative in one of our four categories; Farm to Table, Opportunities for Women, Waste and Water. Your initiative must have already progressed beyond the idea stage and started making an impact.

​How to enter?

To submit your entry, you’ll need to create a  profile  and complete the application form. You’ll need to tell us all about your initiative’s story so far, and your vision for its future. The more you can share, the better.

​About the prizes

The Unilever Young Entrepreneurs Awards will recognise up to eight winners in 2017. Two finalists in each of the four categories will be selected from a video interview process and invited to an Accelerator Programme in Cambridge, where they will work with experts from the Cambridge Institute for Sustainability Leadership, Unilever and other guest experts.

A winner will be selected out of each of the four categories. Those category winners will go forward to pitch to a guest judging panel who will then decide on the overall winner of the 2017 competition. The overall winner will receive the ‘HRH The Prince of Wales Young Sustainability Entrepreneur Prize.’

All will attend a special prize event hosted in London.
  • The winner of the ‘HRH The Prince of Wales Young Sustainability Entrepreneur Prize’ will receive a €50,000 cash award and one-to-one mentoring support tailored to their specific needs for a duration of 12 months.
  • The category winners will receive a €10,000 cash award and one-to-one mentoring support tailored to their specific needs for a duration of 12 months.
  • The category finalists will receive a €7,000 cash award and one-to-one mentoring support tailored to their specific needs for a duration of 12 months.

Website:

Comments

Popular posts from this blog

StuNed Scholarships - Study in Holland

Kali ini saya akan berbagi pengalaman mendaftar Beasiswa StuNed {Apa itu StuNed? habis ini saya jelaskan} awal mulanya saat saya melakukan laporan penelitian di Kementerian Perencanaan dan Pembangunan Nasional beberapa teman lagi ngomongin beasiswa ini, saya tidak tertarik sih awalnya karena lagi onfire di kementerian hehe, tapi karena akan ada pengangkatan eselon dan salah satu syaratnya sudah berpengalaman tentunya, selain itu harus minimal Master atau Doctoral maka saya iseng mencoba mendaftar StuNed {lagian pendaftaranya online dan tidak ada interviewnya jadi tidak menyita banyak waktu tinggal summit berkas "beres" habis itu tinggal tunggu pengumuman intinya pendaftaran hanya melihat berkas dan prestasi/pengalaman pendaftar} pendaftaran dibuka setiap tahun, setiap tanggal 1 April batas pendaftaran dan dibuka mulai 5 February kalau tidak salah. perlu diingat bahwa intake kuliah untuk beasiswa ini Antara bulan agustus sampai november ditahun yang sama dan hanya di kampus N…

Australia Awards Scholarship 2017 Shortlisting Result

Tulisan ini merupakan pengalaman pribadi dalam menembus beasiswa Australia Awards Scholarship. Saat ini saya sedang bekerja di Kementerian Perencanaan dan Pembangunan Nasional Republik Indonesia, yah saya sangat menikmati bekerja disini dan banyak ilmu dan pengalaman yang didapat tapi pada dasarnya saya dari SMA pengen bisa bekerja di Industry tapi saat itu belum dibuka recruitment calon pegawai yasudah saya di kementerian hehe. Sebetulnya habis lulus kuliah S1 saya binggung mau melanjutkan Master Degree atau Bekerja dahulu, dan ada kesempatan mendapat beasiswa KGSP dari pemerintah Korea Selatan setelah beberapa bulan kuliah di negeri ginseng saya mengundurkan diri alasannya Klik Disini Hasrat untuk sekolah di Luar Negeri sebetulnya masih sangat besar tapi banyak alasan mengapa saya harus tetap menetap sementara waktu di Indonesia untuk saat ini hehe. Saya suka iseng-iseng mendaftar beasiswa,  Pada bulan Januari 2017, saya telah mendapatkan Unconditional LoA ( Letter of Acceptance ) …

Pengalaman mendaftar StuNed 2017

Berbekal informasi dari teman, aku cari-cari lagi lebih mendalam segala informasi tentang S2 di Belanda. Setelah baca dan memilah-milih banyak website, artikel, dan blog banyak orang akhirnya aku melabuhkan pilihan ke Wageningen University and Research (WUR) program Environmental Sciences. Untuk beasiswa S2 ke belanda ada beberapa pilihan, diantaranya Netherlands Fellowship Programmes (NFP) dan Stuned. Tapi kedua beasiswa tersebut mengharuskan si pendaftar untuk mendapat LoA dari salah satu universitas di Belanda.
Selanjutnya. aku segera menyiapkan berkas untuk mendaftar ke WUR di sela-sela mempersiapkan berkas-berkas untuk Swedia. Sebetulnya waktu pendaftaran yang diberikan oleh pihak univ cukup panjang, namun waktu pendaftaran dibatasi bagi pendaftar yang ingin mendaftar beasiswa, terutama beasiswa NFP yang terlebih dahulu harus mendapat semacam invitation dari WUR (setelah mendapatkan LoA) untuk mendaftar beasiswa tersebut. Dokumen yang dibutuhkan memang ternyata gak ribet. Ga butuh…