Skip to main content

AUN-SEED/Net 2017 Regional Conference on Environmental Engineering (RC-EnvE2017) “Environmental Protection toward Green Development”




CALL FOR EXTENDED ABSTRACT




The AUN/SEED-Net 2017 Regional Conference on Environmental Engineering is a platform to share the most updated technology and research of regional common issues in Environmental Engineering. The conference also provides opportunities for participants to discuss future collaborations and activities in the field. Moreover, it aims at maximizing the outreach of the AUN/SEED-Net Network for stronger impacts by involving external participants such as representatives from the government, industry, community, non-Member Institutions, and other professional organizations.
THEMES OF THE CONFERENCE
  • Solid and hazardous waste management
  • Water and wastewater pollution and treatment
  • Environmental sanitation
  • Waste recycling
  • Air pollution control
  • Climate change
  • Environmental modelling
  • Human resource development in environmental engineering
Prospective authors are invited to submit extended abstracts via conference official website. Your extended abstract will be reviewed by the international scientific committee and selected abstract will be suggested for publication in ASEAN Engineering Journal, which is another research platform of AUN/SEED-Net.
Over one hundred presenters from all over the world will be expected to participate in the conference. All participants will have not only fruitful time during the conference but also nice stay in Hanoi – a peaceful capital of Vietnam and have chance to join our study tour in the city. 
ORGANIZED BY
  • Hanoi University of Science and Technology (HUST), School of Environmental Science and Technology/ Vietnam
Co-Organized by
  • Kyoto University (KU), Graduate School of Global Environmental Studies/ Japan
  • MEXT supporting project "Kyoto University Environmental Innovator Program - Cultivating Environmental Leaders across ASEAN Region"
  • JSPS Core to Core program (B) "Construction of global environmental study basis through practical approaches based on the Asia Platform"
IMPORTANT DATES
  • Extended abstract submission deadline:
June 15th, 2017
  • Extended abstract acceptance notice:
July 20th, 2017
  • Revised extended abstract submission:
July  30th, 2017
  • Registration deadline:
September 15th, 2017
  • Conference days:
October 30th -  31st , 2017
PLEASE CONTACT
Conference secretariat:  rcenv.sec@hust.edu.vn
Website:
http://www.re-enve.hust.edu.vn
(updated frequently)
HANOI
Hanoi capital, which is located in the center of North Vietnam, is a fast developing city. With the thousand years of its eventful history, it is a great place to experience both traditional and modern Vietnamese culture. The unique blend of local and international flavors makes Hanoi an exciting, even magical, place to visit.

Comments

Popular posts from this blog

StuNed Scholarships - Study in Holland

Kali ini saya akan berbagi pengalaman mendaftar Beasiswa StuNed {Apa itu StuNed? habis ini saya jelaskan} awal mulanya saat saya melakukan laporan penelitian di Kementerian Perencanaan dan Pembangunan Nasional beberapa teman lagi ngomongin beasiswa ini, saya tidak tertarik sih awalnya karena lagi onfire di kementerian hehe, tapi karena akan ada pengangkatan eselon dan salah satu syaratnya sudah berpengalaman tentunya, selain itu harus minimal Master atau Doctoral maka saya iseng mencoba mendaftar StuNed {lagian pendaftaranya online dan tidak ada interviewnya jadi tidak menyita banyak waktu tinggal summit berkas "beres" habis itu tinggal tunggu pengumuman intinya pendaftaran hanya melihat berkas dan prestasi/pengalaman pendaftar} pendaftaran dibuka setiap tahun, setiap tanggal 1 April batas pendaftaran dan dibuka mulai 5 February kalau tidak salah. perlu diingat bahwa intake kuliah untuk beasiswa ini Antara bulan agustus sampai november ditahun yang sama dan hanya di kampus N…

Australia Awards Scholarship 2017 Shortlisting Result

Tulisan ini merupakan pengalaman pribadi dalam menembus beasiswa Australia Awards Scholarship. Saat ini saya sedang bekerja di Kementerian Perencanaan dan Pembangunan Nasional Republik Indonesia, yah saya sangat menikmati bekerja disini dan banyak ilmu dan pengalaman yang didapat tapi pada dasarnya saya dari SMA pengen bisa bekerja di Industry tapi saat itu belum dibuka recruitment calon pegawai yasudah saya di kementerian hehe. Sebetulnya habis lulus kuliah S1 saya binggung mau melanjutkan Master Degree atau Bekerja dahulu, dan ada kesempatan mendapat beasiswa KGSP dari pemerintah Korea Selatan setelah beberapa bulan kuliah di negeri ginseng saya mengundurkan diri alasannya Klik Disini Hasrat untuk sekolah di Luar Negeri sebetulnya masih sangat besar tapi banyak alasan mengapa saya harus tetap menetap sementara waktu di Indonesia untuk saat ini hehe. Saya suka iseng-iseng mendaftar beasiswa,  Pada bulan Januari 2017, saya telah mendapatkan Unconditional LoA ( Letter of Acceptance ) …

Pengalaman mendaftar StuNed 2017

Berbekal informasi dari teman, aku cari-cari lagi lebih mendalam segala informasi tentang S2 di Belanda. Setelah baca dan memilah-milih banyak website, artikel, dan blog banyak orang akhirnya aku melabuhkan pilihan ke Wageningen University and Research (WUR) program Environmental Sciences. Untuk beasiswa S2 ke belanda ada beberapa pilihan, diantaranya Netherlands Fellowship Programmes (NFP) dan Stuned. Tapi kedua beasiswa tersebut mengharuskan si pendaftar untuk mendapat LoA dari salah satu universitas di Belanda.
Selanjutnya. aku segera menyiapkan berkas untuk mendaftar ke WUR di sela-sela mempersiapkan berkas-berkas untuk Swedia. Sebetulnya waktu pendaftaran yang diberikan oleh pihak univ cukup panjang, namun waktu pendaftaran dibatasi bagi pendaftar yang ingin mendaftar beasiswa, terutama beasiswa NFP yang terlebih dahulu harus mendapat semacam invitation dari WUR (setelah mendapatkan LoA) untuk mendaftar beasiswa tersebut. Dokumen yang dibutuhkan memang ternyata gak ribet. Ga butuh…