Skip to main content

Lowongan PT Adaro Energy Tbk


The Adaro Energy group offers an opportunity to work for a world-class energy company. Adaro is one of the world’s largest coal producers. We operate the largest coal mine in Indonesia, and we are a significant supplier to the global seaborne thermal coal market. We are also moving extensively into power generation as part of our mission to extract maximum value from Indonesian coal.

Adaro Energy and its subsidiaries currently deal in coal mining and trade, coal infrastructure and logistics, and mining contractor service. Each operating subsidiary is positioned as an independent and integrated profit centre so that Adaro Energy has competitive and reliable coal production and a coal supply chain that produces optimum shareholder value. In the future, Adaro Energy may publicly list the strong performing subsidiaries to support further growth and development.

Adaro believes that good character in our people is essential to support our operations. All of our employees are expected to have good attitudes, be determined in achieving their goals, be responsive, care for others, be creative and have complete integrity.

We recruit and frequently have openings in the organization at every level from intern to director, and we firmly believe in the complementary principles of hiring locally and attracting talented people from an early age who will stay and grow with Adaro.

We invite interested candidates to submit in confidence a cover letter and detailed resume stating your qualifications, contact details and current and expected salary.

Research & Development Rehabilitation Laboratory Analyst
Location: Kalimantan Selatan
Experience: 3Year(s)
Deadline: April 28, 2017

General Administration Staff
Location: DKI Jakarta
Experince: 3 Year(s)
Deadline: April 26, 2017

Database & Reporting Staff
Location: Kalimantan Selatan
Experience: 1 Year(s)
Deadline: April 23, 2017

Mechanical Condition Monitoring
Location: Kalimantan Selatan
Experience: 5 Year(s)
Deadline: April 23, 2017

Plant Improvement Engineer
Location: Kalimantan Selatan
Experience: 0 Year(s)
Deadline: April 23, 2017

Electrical Condition Monitoring Foreman
Location: Kalimantan Selatan
Experience: 0 Year(s)
Deadline: April 23, 2017

Field Jr. Engineer
Location: Kalimantan Selatan
Experience: 0 Year(s)
Deadline: April 23, 2017

KPLH PDCA Evaluation Staff
Location: Kalimantan Selatan
Experience: 0 Year(s)
Deadline: April 23, 2017

Safety Scaffolding Inspector
Location: Kalimantan Selatan
Experience: 3 Year(s)
Deadline: April 22, 2017

PDCA Officer
Location: All
Experience: 1 Year(s)
Deadline: May 22, 2017

SUMBER:

Finance Staff (contract Based)
Location: DKI Jakarta
Experience: 0 Year
Deadline: April 19, 2017

Long Term Planning Engineer
Location: Kalimantan Tengah
Experience: 5 Year(s)
Deadline: April 19, 2017

Geologist
Location: Kalimantan Selatan
Experience: 3 Year(s)
Deadline: April 19, 2017

Epc Management Superintendent
Location: DKI Jakarta
Experience: 5 Year(s)
Deadline: April 16, 2017

Finance & Accounting Section Head
Location: All
Experience: 5 Year(s)
Deadline: April 16, 2017

Senior Officer Recruitment
Location: DKI Jakarta
Experience: 3 Year(s)
Deadline: May 16, 2017

Senior Officer Organizational Development
Location: DKI Jakarta
Experience: 3 Year(s)
Deadline: May 16, 2017

IT Officer
Location: DKI Jakarta
Experience: 1 Year(s)
Deadline: May 16, 2017

Senior Officer IT
Location: DKI Jakarta
Experience: 3 Year(s)
Deadline: May 16, 2017

Drill & Blast Group Leader
Location: All
Experience: 2 Year(s)
Deadline: April 14, 2017

SUMBER:

Section Head Engineering
Location: All
Experience: 5 Year(s)
Deadline: May 15, 2017

Production Group Leader
Location: All
Experience: 2 Year(s)
Deadline: May 15, 2017

Quality Management Representative
Location: Kalimantan Selatan
Experience: 3 Year(s)
Deadline: December 29, 2017

Commercial Operation Supervisor
Location: DKI Jakarta
Experience: 3 Year(s)
Deadline: December 29, 2017

Bunker Staff
Location: Kalimantan Selatan
Experience: 1 Year(s)
Deadline: December 29, 2017

General Affair Group Leader
Location: All
Experience: 3 Year(s)
Deadline: April 14, 2017

Diploma Preparation Program Plant
Location: All
Experience: 0 Year
Deadline: April 14, 2017

Diploma Preparation Program Logistic
Location: All
Experience: 0 Year
Deadline: May 15, 2017

Diploma Preparation Program Production
Location: All
Experience: 0 Year
Deadline: May 15, 2017

Welder
Location: Kalimantan Selatan
Experience: 2 Year(s)
Deadline: December 29, 2017

SUMBER:


Electrician
Location: Kalimantan Selatan
Experience: 2 Year(s)
Deadline: December 29, 2017

I&C Inspector
Location: Kalimantan Selatan
Experience: 3 Year(s)
Deadline: April 13, 2017

Mechanical Inspector
Location: Kalimantan Selatan
Experience: 5 Year(s)
Deadline: April 13, 2017

Mechanical Inspector Boiler
Location: Kalimantan Selatan
Experience: 1 Year(s)
Deadline: April 13, 2017

Qaqc Inspector
Location: Kalimantan Selatan
Experience: 4 Year(s)
Deadline: April 13, 2017

Surveyor Group Leader
Location: All
Experience: 3 Year(s)
Deadline: April 13, 2017

Tax Staff
Location: DKI Jakarta
Experience: 2 Year(s)
Deadline: April 12, 2017

Local Tax & Pnbp Staff
Location: DKI Jakarta
Experience: 1 Year(s)
Deadline: April 12, 2017

Tax Project Officer
Location: DKI Jakarta
Experience: 3 Year(s)
Deadline: April 12, 2017

Budgeting Officer
Location: DKI Jakarta
Experience: 2 Year(s)
Deadline: April 12, 2017

SUMBER:


Cost Control Officer
Location: DKI Jakarta
Experience: 3 Year(s)
Deadline: April 12, 2017

Mechanical Team Leader
Location: Kalimantan Selatan
Experience: 5 Year(s)
Deadline: April 12, 2017

Secretary
Location: DKI Jakarta
Experience: 3 Year(s)
Deadline: April 13, 2017

Electrical Inspector
Location: Kalimantan Selatan
Experience: 3 Year(s)
Deadline: April 7, 2017

Finance Officer
Location: All
Experience: 2 Year(s)
Deadline: May 16, 2017

Mine Planning
Location: All
Experience: 2 Year(s)
Deadline: May 15, 2017

Operation Research Officer
Location: DKI Jakarta
Experience: 3 Year(s)
Deadline: May 15, 2017

Engineering Group Leader
Location: All
Experience: 3 Year(s)
Deadline: May 12, 2017

SUMBER: 

Comments

Popular posts from this blog

StuNed Scholarships - Study in Holland

Kali ini saya akan berbagi pengalaman mendaftar Beasiswa StuNed {Apa itu StuNed? habis ini saya jelaskan} awal mulanya saat saya melakukan laporan penelitian di Kementerian Perencanaan dan Pembangunan Nasional beberapa teman lagi ngomongin beasiswa ini, saya tidak tertarik sih awalnya karena lagi onfire di kementerian hehe, tapi karena akan ada pengangkatan eselon dan salah satu syaratnya sudah berpengalaman tentunya, selain itu harus minimal Master atau Doctoral maka saya iseng mencoba mendaftar StuNed {lagian pendaftaranya online dan tidak ada interviewnya jadi tidak menyita banyak waktu tinggal summit berkas "beres" habis itu tinggal tunggu pengumuman intinya pendaftaran hanya melihat berkas dan prestasi/pengalaman pendaftar} pendaftaran dibuka setiap tahun, setiap tanggal 1 April batas pendaftaran dan dibuka mulai 5 February kalau tidak salah. perlu diingat bahwa intake kuliah untuk beasiswa ini Antara bulan agustus sampai november ditahun yang sama dan hanya di kampus N…

Australia Awards Scholarship 2017 Shortlisting Result

Tulisan ini merupakan pengalaman pribadi dalam menembus beasiswa Australia Awards Scholarship. Saat ini saya sedang bekerja di Kementerian Perencanaan dan Pembangunan Nasional Republik Indonesia, yah saya sangat menikmati bekerja disini dan banyak ilmu dan pengalaman yang didapat tapi pada dasarnya saya dari SMA pengen bisa bekerja di Industry tapi saat itu belum dibuka recruitment calon pegawai yasudah saya di kementerian hehe. Sebetulnya habis lulus kuliah S1 saya binggung mau melanjutkan Master Degree atau Bekerja dahulu, dan ada kesempatan mendapat beasiswa KGSP dari pemerintah Korea Selatan setelah beberapa bulan kuliah di negeri ginseng saya mengundurkan diri alasannya Klik Disini Hasrat untuk sekolah di Luar Negeri sebetulnya masih sangat besar tapi banyak alasan mengapa saya harus tetap menetap sementara waktu di Indonesia untuk saat ini hehe. Saya suka iseng-iseng mendaftar beasiswa,  Pada bulan Januari 2017, saya telah mendapatkan Unconditional LoA ( Letter of Acceptance ) …

Pengalaman mendaftar StuNed 2017

Berbekal informasi dari teman, aku cari-cari lagi lebih mendalam segala informasi tentang S2 di Belanda. Setelah baca dan memilah-milih banyak website, artikel, dan blog banyak orang akhirnya aku melabuhkan pilihan ke Wageningen University and Research (WUR) program Environmental Sciences. Untuk beasiswa S2 ke belanda ada beberapa pilihan, diantaranya Netherlands Fellowship Programmes (NFP) dan Stuned. Tapi kedua beasiswa tersebut mengharuskan si pendaftar untuk mendapat LoA dari salah satu universitas di Belanda.
Selanjutnya. aku segera menyiapkan berkas untuk mendaftar ke WUR di sela-sela mempersiapkan berkas-berkas untuk Swedia. Sebetulnya waktu pendaftaran yang diberikan oleh pihak univ cukup panjang, namun waktu pendaftaran dibatasi bagi pendaftar yang ingin mendaftar beasiswa, terutama beasiswa NFP yang terlebih dahulu harus mendapat semacam invitation dari WUR (setelah mendapatkan LoA) untuk mendaftar beasiswa tersebut. Dokumen yang dibutuhkan memang ternyata gak ribet. Ga butuh…